warsztaty lucznicze2 39

Szczegóły

Gandalf
warsztaty lucznicze2 39
28 Paź 2011, 20:16
1004

Dodaj komentarz


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Uśmieszki
:D :) :( :o ;( :? :> :lol: :x :P :wstyd: :twisted: ;) !! ?? :nie: :tak: :help: :głaszcze: :dupa: :głupek: :strach: :cmok: :aniołek: :cisza: :boks: :jupi: :piwo: :przytul:
Pokaż więcej uśmieszków
BBCode włączony
[img] włączone
[flash] wyłączony
[url] włączony
Uśmieszki włączone
Tutaj możesz wprowadzić swój komentarz. Maksymalna liczba znaków: 1024.

Komentarz przez Nkululeko » 09 Sie 2012, 05:14

Thank you to the sensible evltuaae. Me along with my friend were just getting ready to do a few research about this. We acquired a pick up a guide from the area selection but I believe I discovered more from this post. I'm quite glad to see such outstanding info getting shared freely on the market.
Nkululeko
 

Komentarz przez Mireille » 21 Paź 2012, 11:22

I know that when you bake cakes, you can replace some or all of the oil with apesclaupe (replace one cup of oil with one cup apesclaupe). This cuts out must or all of the fat. What I like to do, if it calls for, say one cup of oil is to use a half cup of apesclaupe and a half cup of melted butter. Cakes turn out very moist and buttery that way with half the fat.
Mireille
 

Powróć do Warsztaty łucznicze 27.10.2011