a Swoją drogą to mam taki malutki apel- jak ktoś ma jakieś stere buty (mogą być mroczne mroki:) lub spodnie do pożyczenia to prosiłbym o pożyczenie- kompletuje strój dla brata:)
a Swoją drogą to mam taki malutki apel- jak ktoś ma jakieś stere buty (mogą być mroczne mroki:) lub spodnie do pożyczenia to prosiłbym o pożyczenie- kompletuje strój dla brata:)
. I że nie marudzili za bardzo. Jestescie super.

Gandalf napisał(a):A jak jest Buster to nie może nie być jaj bo to się wyklucza.
Żart pierwszego dnia...

Pamiętaj, że zawsze możesz liczyć na mnie i na Bustera, jesteśmy ci wdzięczni… Aha, już postaramy się o to, żebyś Chorążym została 
Szkoda ze nie zostaliście z Harisem na Biesiadzie. Skłamał bym, gdybym powiedział że nie ma czego żałować.
Widzę ze poznaliście już smak imprez rycerskich, no i mam nadzieje ze nie zabraknie was na innych imprezach 

CHWAŁA
CHWAŁA 
Klimat - Baaa, nic dodać nic ująć
Zorganizowanie - Baaa
Miejsce jest położone IDEALNIE, z obu stron jeziorka, blisko do sklepu, no po prostu perfekt
No i jeszcze nasza kąpiel w jeziorze, po prostu dodała mi sił. Woda była boska, idealna na taką pogodę, której CHWAŁA, bo nam dopisała w każdym szczególe
A jeszcze potem wjazd i wyważanie bramy, to było iście genialne, aż w końcu to BAAAAACH
Starli się ze sobą nawet nie wiedziałem kiedy, to było jedno wielkie Walnięcie, tak jak na Filmach
No i Biesiada której nie zapomnę długo... Towarzystwo pierwsza klasa, aha - Ta osoba która sprywatyzowała mój śpiwór, znaczy pożyczyła, niech się o nic nie martwi, nie gniewam się, bo spanie na ławce pod pierwszym lepszym kocem wcale nie było takie złe

i jestem pod wrażeniem jak pięknie zagospodarowano te ruiny.
), Kowal, Herion, Buster, Chomic to naprawdę zaszczyt stać z Wami pod jednym sztandarem.
Buster, dzięki za zdjęcia - teraz będziesz musiał mi powiedzieć kto tam jest na co poniektórych
W ogóle JarJar to mój ulubiony rycerz, więc całkiem prywatnie powiem że bardzo lubię patrzeć jak walczy
A przy Kowalu nie sposób się nie śmiać

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości