Co tu duzo mowic.
http://www.relaz.o2.pl/forum/viewtopic.php?t=1745
i strzelanie przez szczelinę z 35 metrów - i najwiekszy hicior, czyli zmiana tarcz na maleństwa i strzelanie z 15 metrów. Ostatnia konkurencja była najfajniejsza, bo panowie mieli zasadniczy problem z przestawieniem się z długiego dystansu na krótki i walili takie ślepaki że hej
Czapki z głów przed Łukaszem Baranem, który szalał po całości, i przed Donatem Grothą, który strzelał tak ładnie że aż sam się dziwił
. Szkoda że na liście wyników nie podano ilości punktów, bo z tego co zaglądałam sędziemu do kartek to tylko pierwsza dwójka przekroczyła 100 punktów, reszta miała poniżej setki. Przemek miał bodajże 87, więc widać że różnice były naprawdę nieznaczne, a sam turniej - mimo że nie huczny - naprawdę "elitarny" (jak wyglądała punktowo druga dziesiątka to nie wiem
)

- to musiało boleć - to już wiem dlaczego jakos wszystko mnie boli. No i dlaczego nikt wcześniej ze mna tego nieuzgodnił, że bedzie się do mnie strzelało
!! 
Demogorgon napisał(a):Tylko takie małe pytanko dlaczego trafialiście w tarcze właśnie ze mną
Szczelina okazala sie dosc trudna do przejscia...
:>
:D:D
.
Mara napisał(a):ja również gratuluje wygranej
oby tak dalej
A tak przy okazji- macie jakieś fotki z tej imprezy
Super sobie pisać dla samego pisania nie? ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości