Małysz napisał(a):Mój znajomy sie strasznie rozpisał, ale on tylko tak niegroźnie wygląda. Jak się obraża to wszyscy fochujący ludzie mogą się schować
tylko malysz potrafi wytrzymac mojego foha
a koledzy mowia ze strzelam z narty
, ale jak narazie to narta mi dobrze sluzy .
. Do zobaczenia gdzieś w bliżej nieokreślonej czasoprzestrzeni! Niech strzały Twoje zawsze cel osiągały.
) to Kapituła we wrześniu. Ewentualnie wcześniej 15 w Bobolicach, lub na KKR'ce pod koniec sierpnia. Praktycznie cały sierpień mamy w rozjazdach.Zwiastun napisał(a):Dzień dobry. Nazywam się Zwiastun i jestem rzeźnikiem ;p

, tylko szkoda trochę że nie ma własnego auta , to bym się z nim zabierała na spotkania

, możliwe, że to przez moją fascynację zwierzętami xD. Postanowiłem do was dołączyć (jeśli będę godzien i Bóg da), gdyż interesuję się rycerstwem, no może nie tyle rycerstwem co bardziej Zakonami, oraz szlachtą Polska z XVII-XVIII wieku. Rzeczpospolita Obojga Nardów powróci!!!. Wracając do tematu interesuję się również militariami, historią Polski, zwierzętami (felinologią zwłaszcza), myślistwem/łowiectwem, survivalem, książkami fantastycznymi oraz tymi wprawie historycznymi np. Ogniem i mieczem, Potop ( wszystkie książki o podłożu patriotycznym), i oczywiście jestem też patriotą( nie mylić z nacjonalistą). to by było na tyle myślę, że nasza w sumie przyszła niedaleka znajomość będzie się układać się dobrze.
:D:DUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości