Hej! Jestem Adam Wasiak, większość z członków mnie już zna, bo chodzę na treningi od kilku miesięcy, ale piszę, gdyby ktoś miał jakieś wątpliwości lub jeszcze się ze mną nie zetknął

Do bractwa zamierzałem wstąpić już od dawna, zaczęło się to od kumpla, który wciskał ludziom na lewo i prawo kit, że jest jednym z tutejszych braci, któregoś dnia doszedł do wniosku, że naprawdę powinien tu wstąpić i zaczął namawiać mnie
Kumplowi się jakoś odwidziało i zapomniał o całym pomyśle, ale ja tej myśli nie porzuciłem i jakieś dwa lata później pojawiłem się na treningu.
Fascynuję się fantastyką i historią (chociaż nie mam pamięci do dat). W historii interesują mnie głównie wojny( wszystkie od średniowiecza do wojny w zatoce(pustynnej burzy)). Fantastyka natomiast to moje drugie życie, nieważne czy to książka, film czy gra. Zajmuję się też malarstwem, więc jakby było coś trzeba namalować to służę pomocą

PS: Artyści- fantaści mają często swoje ulubione fantastyczne zwierze, moim jest gryf, stąd nazwa loginu.