Cóż postanowiłem się trochę porządniej przywitać niż w pierwszym poście
.
Witam, nazywam się Piotrek. Liczę sobie 17 wiosen i uczęszczam do przybytku oświaty zwanego elektronik. Moja profesja , to specjalista zarządzania informacja.
Interesują mnie, Japonia, informatyka, koszyków, Tenis stołowy, historia, średniowiecze. I wiele innych
Z historii interesuje mnie przede wszystkim Mitologia Grecja oraz okres od pierwszych piastów po X-XII wiek. Potem wszystko wydaje mi się ,,ufrancuzowione".
Hmmm... Czego nie lubię?...Dużo rzeczy. Na pewno nie lubię fasolowej i historii współczesnej ^^.
Forum sprezentował mi mój kolega , który wcześniej przez krótki okres czasu do Was uczęszczał.
Z rycerstwa zainteresowała mnie szermierka, możliwość dowiedzenia się i porozmawiania o historii, próba odtwórstwa tamtejszego klimatu. Dużo mniej wyrób rzeczy takich jak ubrania, czy przedmioty codziennego użytku. Ale może jest to związane z tym, że nie mam zdolności do roboty wymagającej odrobiny zdolności techniczno-manualnych. Pomijając informatykę ^^. No cóż, ale jak to się mówi wszystkiego można się nauczyć
.