koni napisał(a):jednak zwykli śmiertelnicy też chcieliby coś zobaczyć od podszewki
Coś tam widzą. Kalendarium jest tego przykładem.
Uczę się jaździć konno. Nałogowo czytuję mangi i oglądam anime do późnych godzin nocnych. Interesuje mnie mitologia nordycka i celtycka, a także kultura Indian. Dalej już nie ma się sensu rozwodzić nad sobą, reszta wyjdzie w trakcie

Widzę, że RPG do jeden z głównych czynników bractwotwórczych.
Witamy na forum i miejmy nadzieję w KKR. Zapraszam na trening i pokazy. W sprawie stroju kontaktuj się z naszymi dziewczynami, one Ci najlepiej poradzą co i jak szyć. Najlepiej z Vegą. W końcu to Pani naszego Sukiennika.
Ale Anariona też się już wyrabia i kolejną suknię szyje.
). Mam 17 wiosen, ksywka Wierzba. Chciałbym wstąpić do Waszego Bractwa. O tej miłej stronce dowiedziałem się od Wizuna (jest moim nauczycielem <lol>, ogólnie wporzo gościu ;] ). Interesuję się bronię białą, łukami, kuszami (gdy jeszcze miałem warunki robiłem takowe z bratem, po cichcu oczywiście
). Lubię muzykę bitewną i powieści A. Sapkowskiego pt."Wiedzmin" (POLECAM). No i to na razie tyle... Aha mieszkam w Białogardzie, jak coś podaję e-mail rzbik07@wp.pl
) . 
a myślę że to wystarczy. Tzn. lubię grę na etnicznych istrumentach(w tym średniowiecznej drumli), malarstwo flamandzkie późnogotyckie, paleontologię, czyli wszytkie najprzeróżniejsze różności.
.
. Mieszkam w Koszalinie. Interesuję się: terrarystyką, troszkę akwarystyką, samoloty II wojny światowej, Rpgi fabularne (Neuroshima, Ad&d, systemy autorskie), MMORpg (Lineage II,kiedyś MU), Rpgi komputerowe (TES III Morowind; Fallout; Gothic; Diablo2; trochę FFVII), historia średniowiecza, książki i filmy science fiction i fantasty.
. Głównie są to zespoły hardrockowe z udziałem insrunentów klasycznych takich, jak basy, wiolonczele, skrzypce itp.
, ale zrobiłem to tylko dla trochę głębszej informacji o mnie
co niniejszym czynię.

Jestem sobie Gollum lub jak kto woli Agata z Czarnej Róży 
Witamy i mam nadzieję, że zobaczymy się na WOŚP'ie.
Tym razem nowe.
Witamy.
.Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości