Dzień dobry. Jestem Nowy ;)

Jeśli do Bractwa wstąpić Ci spieszno, a pytanie zadać, tudzież odpowiedź znaleźć Ci nadano, zerknij Waść tutaj, a będzie Ci to dane.

Postprzez Gandalf » 24 Mar 2006, 22:25

koni napisał(a):jednak zwykli śmiertelnicy też chcieliby coś zobaczyć od podszewki

Coś tam widzą. Kalendarium jest tego przykładem.
The Madness is out there!
Awatar użytkownika
Gandalf
Bractwo

Artykuły: 2
Zdjęcia: 196
Dołączenie: 14 Paź 2004, 18:37
Miejscowość: A kto pyta?

Postprzez Deadlight » 25 Cze 2006, 19:43

God kveld ^^ Wypadałoby coś powiedzieć o sobie..hmm.. Mam na imię Angelika i od już prawie pięciu lat uczę się w Zespole Szkół Plastycznych na specjalizacji tkaniny artystycznej, od czterech lat jestem wegetarianką. Strasznie kocham wilki ^^ Podobizny tych zwierząt zdobią ściany mojego pokoju (sama malowałam) a także części garderoby (również moje twory). Uwielbiam poezję, dobre książki fantasy, lub po prostu polską fantastykę, gry RPG. Sama dużo piszę a jeszcze więcej : maluję,rysuję, szyję i fotografuję (jak przystało na moją szkołę). Słucham gotyku, poezję śpiewaną, reggae, muzykę etniczą :) Uczę się jaździć konno. Nałogowo czytuję mangi i oglądam anime do późnych godzin nocnych. Interesuje mnie mitologia nordycka i celtycka, a także kultura Indian. Dalej już nie ma się sensu rozwodzić nad sobą, reszta wyjdzie w trakcie
:)
Wilk zmienia sierść, lecz nigdy nie zmienia swej natury...
Awatar użytkownika
Deadlight

Dołączenie: 25 Cze 2006, 19:29
Miejscowość: Koszalin

Postprzez Gandalf » 25 Cze 2006, 22:46

Witam nowych, szczególnie Deadlight, bo Morta już znamy. ;-)
Mieliśmy też kiedyś w naszych szeregach osóbkę z plastyka (nick na forum Artyha), ale niestety wyjechała do Krakowa i słuch wszelki po niej zaginął. Mam nadzieję, że Ty zostaniesz i coś nam fajnego namalujesz. ;) Widzę, że RPG do jeden z głównych czynników bractwotwórczych. ;) Witamy na forum i miejmy nadzieję w KKR. Zapraszam na trening i pokazy. W sprawie stroju kontaktuj się z naszymi dziewczynami, one Ci najlepiej poradzą co i jak szyć. Najlepiej z Vegą. W końcu to Pani naszego Sukiennika. ;) Ale Anariona też się już wyrabia i kolejną suknię szyje.
Jeszcze raz witam. I znikam, bo wieczorami za bardzo się rozgaduję.
Awatar użytkownika
Gandalf
Bractwo

Postprzez Wierzba » 18 Paź 2006, 13:10

Witam jestem Filip (może i z konopii, nigdy nie sprawdzałem :P ). Mam 17 wiosen, ksywka Wierzba. Chciałbym wstąpić do Waszego Bractwa. O tej miłej stronce dowiedziałem się od Wizuna (jest moim nauczycielem <lol>, ogólnie wporzo gościu ;] ). Interesuję się bronię białą, łukami, kuszami (gdy jeszcze miałem warunki robiłem takowe z bratem, po cichcu oczywiście :> ). Lubię muzykę bitewną i powieści A. Sapkowskiego pt."Wiedzmin" (POLECAM). No i to na razie tyle... Aha mieszkam w Białogardzie, jak coś podaję e-mail rzbik07@wp.pl
Pozdro dla wszystkich zapaleńców.

P.S Jeśli ktoś może, bardzo chętnie przyjmę na e-mail kroje ubiorów średniowiecznych męskich jak i żeńskich, i także materiały potrzebne do produkcji, bo tak się składa, że mój szwagier i siostra to dobrzy krawce, więc jak ktoś, by coś chciał, to walić jak w dym (tzn pisać na priva, to się dogadamy :)) . :D

P.S 2 neta nie mam na codzień ,bo się przeprowadziłem niedawno i jeszcze łącza nie mam, nie wiem ile to potrwa, ale jak coś postaram się przynajmniej 2 razy dziennie sprawdzić e-mail i stronkę .
Żelazo w stronę wroga i do przodu!
Wierzba

Dołączenie: 18 Paź 2006, 11:49
Miejscowość: Białogard

Postprzez DaViD » 11 Gru 2006, 17:32

Siema
Jestem Dawid i przynajmniej niektórzy mnie już znają (ot choćby mój emblemat coś niektórym mówi).
Generalnie nie zajmuję się rycerstwem bezpośrednio ale lubię KKR :) a myślę że to wystarczy. Tzn. lubię grę na etnicznych istrumentach(w tym średniowiecznej drumli), malarstwo flamandzkie późnogotyckie, paleontologię, czyli wszytkie najprzeróżniejsze różności.
Oprócz tego m in. żongluję (przydatna rzecz) i rysuję (równie przydatne).
No, to na razie tyle.
Awatar użytkownika
DaViD
Przyjaciele

Dołączenie: 10 Gru 2006, 16:54
Miejscowość: Köslin

Postprzez Minio » 02 Wrz 2007, 16:13

Ok widzę, że dawno tu nikt nowy nie wpadł, więc skoro byłem już na moim 1 i mam nadzieję, że nie ostatnim treningu postanowiłem, że sie przedstawię ponownie :) .

Nazywam się Emil Gajda, jak już niektórzy z was wiedzą :> . Mieszkam w Koszalinie. Interesuję się: terrarystyką, troszkę akwarystyką, samoloty II wojny światowej, Rpgi fabularne (Neuroshima, Ad&d, systemy autorskie), MMORpg (Lineage II,kiedyś MU), Rpgi komputerowe (TES III Morowind; Fallout; Gothic; Diablo2; trochę FFVII), historia średniowiecza, książki i filmy science fiction i fantasty.

Lubię słuchać zespołów: Lordi, Rhapsody, Apocaliptica, Nightwish, Rammstein, Scatman, Basement Jaxx. :twisted: . Głównie są to zespoły hardrockowe z udziałem insrunentów klasycznych takich, jak basy, wiolonczele, skrzypce itp.

Wiem, że mało komu chce się to czytać :) , ale zrobiłem to tylko dla trochę głębszej informacji o mnie :lol:
Awatar użytkownika
Minio
Kompani

Zdjęcia: 7
Dołączenie: 22 Sie 2007, 14:36

Postprzez MCorto » 12 Paź 2007, 14:10

Witam

Ponieważ po dłuuuugiej przerwie znów zacząłem uczestniczyć w Waszych turniejach, no i ze względu na to, iż jest to mój pierwszy post na tym forum, wypadałoby się przywitać :) co niniejszym czynię.

Witam wszystkich szanownych członków i sympatyków szeroko pojętego RR :)

Mam nadzieję, że będziemy się często spotykać na różnorakich turniejach.

P.S. Czy w ten weekend przewidujecie jakiś trening łuczniczy? ;)
Awatar użytkownika
MCorto

Dołączenie: 07 Paź 2007, 19:57
Miejscowość: Koszalin

Postprzez Gandalf » 12 Paź 2007, 15:46

Część Maćku. Fajnie, że się wpisałeś. W ten weekend, a dokładnie w niedzielę po godzinie 11 planujemy trening łucznicy, także zapraszamy. Oby tylko pogoda dopisała. :)
Awatar użytkownika
Gandalf
Bractwo

Re: Dzień dobry. Jestem Nowy ;)

Postprzez Gollumek » 06 Sty 2008, 17:12

Dzień dobry :) Jestem sobie Gollum lub jak kto woli Agata z Czarnej Róży :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Gollumek
Przyjaciele

Dołączenie: 06 Sty 2008, 17:10
Miejscowość: nie pamiętam

Postprzez Gandalf » 06 Sty 2008, 18:18

Hmmm... Agaty jeszcze nie znam. Chyba, że z widzenia jedynie. :-) Witamy i mam nadzieję, że zobaczymy się na WOŚP'ie.
Awatar użytkownika
Gandalf
Bractwo

Postprzez Gollumek » 07 Sty 2008, 14:09

Z widzenia to raczej tak. A na WOŚP oczywiście się stawię, jednak z lekką kontuzją. Ale co tam, najważniejsze, że będzie WOŚP :D
Awatar użytkownika
Gollumek
Przyjaciele

Dołączenie: 06 Sty 2008, 17:10
Miejscowość: nie pamiętam

Postprzez Andrzej Mefisto » 13 Sty 2008, 10:03

Siema wam , znacie mnie jestem Andrzej , jestem nowy xD i nie wiem co o sobie napisac , ale coś tam napisze .

Zainteresowania:
-religia
-średniowiecze
-inkwizycja
-no i ja

Co najczęściej robie:
-siedze przy komputerze
-ucze sie
-no i to chyba wszystko:)
Andrzej Mefisto

Postprzez Landryna » 18 Sty 2008, 20:40

No więc tak: Nazywam sie Aleksandra Łącka, jestem z Czarnych Różyczek.
Lubię robić bubę, wesołe piosenki, grać na różnych instrumentach i rysować sobie.
No i oczywiście chętnie jeżdżę na imprezy średniowieczne.
To chyba wszystko.
Pozdrawiam!
ZAUFAJ RÓŻOWEJ SILE!!!
Landryna, Landryna, Landryna różowa jak koniczyna, ma czapkę i sandała, różowa, różowa jest cała:)
Landryna

Dołączenie: 17 Sty 2008, 16:59
Miejscowość: Sławno / Koszalin

Postprzez Gandalf » 18 Sty 2008, 20:47

Czarne Różyczki znowu nas nawiedzają. :-) Tym razem nowe. :-) Witamy.
Awatar użytkownika
Gandalf
Bractwo

Postprzez Calen » 19 Sty 2008, 18:41

Witam .
Imię moje to Kasia i jestem z Czarnej Róży :) .
Lubię sobie z łuku postrzelać , rysować sobie czasami i konie .
No i oczywiście jeździć na imprezy .
"-Oszalałeś ?! Mogłeś mnie zabić!
-Juz mi tak nie dziękuj !"
"- Przykro mi, musimy amputować oko.
-Oko?
-Przed chwilą myślałaś, że umierasz. Ślepota to dobre wieści."
"Siedzi w niej Bóg. To gorsze od raka"
Awatar użytkownika
Calen

Dołączenie: 10 Sty 2008, 14:29
Miejscowość: Sławno

PoprzedniaNastępna

Powróć do Nowicjat

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość