.Jakby się jednak cos zmieniło i jak się czegoś nauczę to chętnie podziele się swoimi umiejętnościami:)
.Jakby się jednak cos zmieniło i jak się czegoś nauczę to chętnie podziele się swoimi umiejętnościami:)
In The Land Of Mordor Where The Shadows Lie
, a ten drugi 'Bouree' - tego to nie znam
).

tak mi sie wydaje?? Ja mam 2 lewe nogi do tanczenia i tak mam wielka ochote sie nauczyc! Nawet na ostatnim Grunwaldzie sie tak uczyłem że mało dziewczynie ręki nie połamałem, ale było oki. Pozatym tez mi bylo cholernie głupio że mi nie wychodzi, ze myle kroki, ale swietnie sie bawilem i chce dalej sie uczyc!! Nie wiem jak reszta??!!

i nawet ich nie trza namawiac bo sami chca tanczyc 
In The Land Of Mordor Where The Shadows Lie
!!... )meren_re napisał(a):Aerian cos tam wspomianł (pewnie w zartach) ze jak przyjade do niego w sobote to zebym go nauczyła jakiegoś tanca
, ale jesteśmy już umówieni na weekend wieczorem (z tego co wiem to transport masz koło 16). Jeżeli Aerian Ciebie przekona, to chciałbym się spotkać i porozmawiać o tych pląsach. Możliwe, że jeszcze ktoś by się przyłączył.
Ktos jest jeszcze chetny? Jak na razie Aerian, Demogorgon i mozliwe, ze ja pojedziemy.Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości