przez Johan » 16 Mar 2009, 12:56
Hej,
*Mała reklama
Oferuję szeroki asortyment związany z odtwórstwem głównie odzieży historycznej. Moje wyroby są wykonywane przy wykorzystaniu tkanin najwyższej jakości; towary staram się wykonywać w jak największej zgodności historycznej, opieram się na źródłach historycznych- głównie znaleziskach archeologicznych, ikonografiach oraz przekazach literackich.
W szczególności polecam w mojej ofercie odzież codzienną, przeszywanice oraz namioty. Nie działam jak sklep, jestem otwarty na wszelakie propozycje; podstawowym problemem przy kupnie w sklepie jest szczupła oferta oraz brak możliwości zamówienia poszukiwanego stroju- w mojej pracowni możesz bez probelmu zamówić dowolny strój z dowolnej tkaniny . Standardem wyrobów odzieży miękkiej jest szycie maszynowe wykańczane ręcznie(wszelakie szwy zewnętrzne są wykonane ręcznie); standardem najwyższym są wyroby wykonane w 100 % ręcznie przy wykorzystaniu naturalnych tkanin .
//ciach
śmiem twierdzić ,że [towar] jest o niebo lepszy niż u konkurencji - zapraszam na stronę pracowni, ceny są konkurencyjne a towar najwyższej jakości .
//ciach
Pozdrawiam, Johan (od czasu do czasu się tutaj pojawię i pomogę )
//łącznie i ciach
Co do pracowni - zapraszam ! Wprowadziłem małą promocje 20 % na każde zamówienie . Oferuje asortyment od wieku X do XVI .
Ostatnio edytowany przez
Gandalf, 21 Mar 2009, 23:18, edytowano w sumie 1 raz
Powód: wyczyszczenie tematu (nie tylko tego posta) z niepotrzebnych elementów