Projekt gry planszowej realizowane w ramach projektu: "wyGraj swoją historię". Projekt dofinansowany ze środków Programu Fundusz Inicjatyw Obywatelskich.
Wczoraj z Harisem przeprowadziliśmy pierwsze testy deweloperskie z cyklu "czy to w ogóle ma sens". Zmieniliśmy połowę kart i część mapy. Jest OK. W długi weekend plan jest żeby po poprawkach zrobić je w większej grupie. Ktoś zainteresowany? Taki obrazek, jakby kto jeszcze nie widział na FB. Podziękowania dla Emila za pomoc w wydruku.
2015-05-31 12.49.20.jpg (102.49 KiB) Obejrzany 23729 razy
Summum ius summa iniuria - Najwyższe prawo najwyższym bezprawiem Si vis pacem, para bellum - Jeśli pragniesz pokoju, gotuj się do wojny Qui audet adipiscitur - Kto odważny, zwycieża
A z kim chcesz. Mogę przekazać Ci egzemplarz i potestujesz na dzieciach tych małych i tych większych . Ze mną też możesz zagrać, przy czym ja jestem ograniczony ostatnio czasowo.
Dobra, to chętnie pożyczę Oczywiście, kopia będzie bezpieczna.
Summum ius summa iniuria - Najwyższe prawo najwyższym bezprawiem Si vis pacem, para bellum - Jeśli pragniesz pokoju, gotuj się do wojny Qui audet adipiscitur - Kto odważny, zwycieża
Gdyby tak Mistrzu na polach zamiany można by wymieniać 1 za 1 swój główny zasób na to co na obrazku albo 2 za 1 nie swój. Może tak by były sensowniejsze?
Life's a game with save and load features disabled.
Hmmm... w sumie to co mówisz Fazik to może być dobry pomysł, bo nie będzie trzeba ganiać za graczami, a może spowodować, że będzie łatwiej zrobić wycieczkę do krzyżaków. Spróbujemy to przetestować.
A jeszcze jedna rzecz mi do głowy przyszła. Co myślicie, żeby podczas spotkania graczy zamiast dawania surowca można było zabrać/wymienić kartę przygody? Ja daję Tobie taką swoją kartę, a Ty mi daj jedną ze swoich, wybierz sobie którą.