Opcje forum (propozycja)

Błędy i chochliki przebrzydłe, które na zgubę swą zamęt na forum sieją niech że ujawnione będą co by je srodze ukarać i przepędzić na wieki. A jeśli ktoś swe zdanie bądź uwagę na temat forum rzec pragnie, zaproszon niech się czuje.

Opcje forum (propozycja)

Postprzez FAZIK » 19 Paź 2004, 08:47

Albo ich nie widzę, albo ich nie ma :D

Przydała by się możliwość zmiany ilość postów na stronę bo wydaje mi się, że 10 to za mało. To samo z tematami - teraz to nie problem, ale potem może się nim stać.

Może jakieś zmiany kolorystyki od strony pojedynczego user'a (ale to nie jest potrzebne bo wydaje się że wszystkim odpowiada)


ps.
Jesteś za dobry we wszystkim co robisz więc trzeba znaleźć dziurę w całym i dostarczyć Ci jakiejś roboty ;)


*edit*
W opisie grupy młodzież jest literówka w wyrazie "bractwa" jest: "Bratcwa"
:twisted:
Life's a game with save and load features disabled.
Awatar użytkownika
FAZIK
Bractwo
 
Posty: 6658
Zdjęcia: 29
Dołączenie: 17 Paź 2004, 15:01
Miejscowość: Koszalin

Postprzez Gandalf » 19 Paź 2004, 09:29

FAZIK, masz racje ze 10 to za malo. Na poczatek tak ustawilem, bo nie sadzilem ze sie tak zaczniecie rozpisywac. :o Ustawie na 15, sadze, ze tyle wystarczy. Liczba tematow na stronie jest ustawiona na 40. Powinno starczyc.
Literowke juz poprawiam. A kolorystyka, jak sam widzisz odpowiada kazdemu, wiec nie bede dodawal nowych do wyboru.
The Madness is out there!
Awatar użytkownika
Gandalf
Bractwo
 
Posty: 7584
Artykuły: 2
Zdjęcia: 196
Dołączenie: 14 Paź 2004, 18:37
Miejscowość: A kto pyta?

Postprzez Goblin » 15 Lis 2004, 21:27

Błędy: Dział nazywa się Ogloszenia, zamiast Ogłoszenia.
Members Only: w opisie jest "czlonkow", zamiast członków.
Przydałoby się jeszcze pozdrowienie wszystkich obecnych, shout, czy jak to się tam nazywa.
<God knows I don't want to be an angel>
Awatar użytkownika
Goblin
Kompani
 
Posty: 145
Dołączenie: 18 Paź 2004, 15:49
Miejscowość: Znikąd

Postprzez Gandalf » 16 Lis 2004, 00:49

Shoutbox. Mam to w zamierzeniach, ale ostatnio jak mi zdechl komp to na razie odrabiam zaleglosci. Zreszta, najpierw musze aktualizacje strony glownej zrobic.
A literowki juz poprawiam.
Thx
The Madness is out there!
Awatar użytkownika
Gandalf
Bractwo
 
Posty: 7584
Artykuły: 2
Zdjęcia: 196
Dołączenie: 14 Paź 2004, 18:37
Miejscowość: A kto pyta?

Postprzez Demogorgon » 26 Lis 2004, 14:05

nie wiem czy pisze o tym we własciwym miejscu, ale dlaczego nie moge wstawić Emotikonów w napisanym juz tekscie tam gdzie mam na to ochote, tylko wstawia mi go zawsze na końcu tekstu:(??
Awatar użytkownika
Demogorgon
Kompani
 
Posty: 328
Dołączenie: 17 Paź 2004, 15:18
Miejscowość: Civitatis Hollandt in Borvssia

Postprzez Goblin » 26 Lis 2004, 14:51

Nie :( można? :o Czemu ;( nie można? Piszesz słowo :P wstawiasz znaczek :lol: i już, tylko po tym słowie przed znaczkiem :> zrób spację.
<God knows I don't want to be an angel>
Awatar użytkownika
Goblin
Kompani
 
Posty: 145
Dołączenie: 18 Paź 2004, 15:49
Miejscowość: Znikąd

Postprzez Demogorgon » 26 Lis 2004, 15:06

to nie działa! musze odrazu w czasie pisania :D wstawic buźkę bo inaczej, gdy chce ja zrobic w juz gotowym tekscie to wywala mi ja na koniec!Próbowałem ze spacjami i nie idzie!Wstawiałem ich nawet więcej, też nie pomogło! :(
Awatar użytkownika
Demogorgon
Kompani
 
Posty: 328
Dołączenie: 17 Paź 2004, 15:18
Miejscowość: Civitatis Hollandt in Borvssia

Postprzez Goblin » 26 Lis 2004, 15:11

Hmm, w ten sposób... trzeba :> to przetestować.
No i działa. :> Wstawiłem po napisaniu tekstu. Wszystkie :> wstawiłem po napisaniu tekstu. Tylko robię dodatkową spację, bo :> muszą być między dwoma spacjami (jedna z jednej strony :> druga z drugiej). Nie rozumiem zatem.
<God knows I don't want to be an angel>
Awatar użytkownika
Goblin
Kompani
 
Posty: 145
Dołączenie: 18 Paź 2004, 15:49
Miejscowość: Znikąd

Postprzez Demogorgon » 26 Lis 2004, 15:16

:help: no ja tez bo u mnie nie dziala. Robilem nawet po 2 z jednej i po 2 z drugiej.Idzie ja (buzke) wkleic (znaczy przenieść) z końca -na zasadzie kopiuj wklej!
Awatar użytkownika
Demogorgon
Kompani
 
Posty: 328
Dołączenie: 17 Paź 2004, 15:18
Miejscowość: Civitatis Hollandt in Borvssia

Postprzez Goblin » 26 Lis 2004, 15:19

Nie wiem. Nie pojmuję. Zwróć się do Gandalfa, najlepiej na privie. Osobiście nie przepadam za tymi mordkami i rzadko ich używam.
<God knows I don't want to be an angel>
Awatar użytkownika
Goblin
Kompani
 
Posty: 145
Dołączenie: 18 Paź 2004, 15:49
Miejscowość: Znikąd

Postprzez FAZIK » 26 Lis 2004, 17:23

Ciekawe :o czy :help: u :wstyd: mnie :wstyd: zadziała ...
Tak ;( zdecydowanie :P tak :P nawet :tak: nie :x dostawiając :dupa: spacji :D
Life's a game with save and load features disabled.
Awatar użytkownika
FAZIK
Bractwo
 
Posty: 6658
Zdjęcia: 29
Dołączenie: 17 Paź 2004, 15:01
Miejscowość: Koszalin

Postprzez Gandalf » 26 Lis 2004, 23:29

Nie wiem. :( U mnie tez dziala. :tak:
A jakiej przegladarki uzywasz?
The Madness is out there!
Awatar użytkownika
Gandalf
Bractwo
 
Posty: 7584
Artykuły: 2
Zdjęcia: 196
Dołączenie: 14 Paź 2004, 18:37
Miejscowość: A kto pyta?

Postprzez Demogorgon » 27 Lis 2004, 00:14

używam eksplorer oraz mozilli firefox. nie dziala ani na jedny ani na drugim. ale juz znalazlem sposob na to:)
Awatar użytkownika
Demogorgon
Kompani
 
Posty: 328
Dołączenie: 17 Paź 2004, 15:18
Miejscowość: Civitatis Hollandt in Borvssia

Postprzez Loopa » 01 Lut 2005, 19:33

To samo mnie spotkało na innym forum - powodu nie znam. Ale na KKR jest oki wszystko - aha wtedy okazało się, że było coś nie tak z przenoszeniem emotikonów. Jeżeli wpisywałeś ręcznie to były.
Nowe zdanie...
Awatar użytkownika
Loopa
 
Posty: 155
Dołączenie: 20 Paź 2004, 13:46
Miejscowość: Czwarte Królestwo

Postprzez FAZIK » 03 Kwi 2005, 19:02

Tak sobie pomyślałem że może warto by było dodać w profilu dodatkową opcję wpisu: "Imię" (jeśli jest to oczywiście możliwe) bo niekiedy występują dziwne problemy komunikacyjne bo ktoś zna kogoś tylko z forum (a może i nawet widział go kilka razy) a nie wie jak ten ktoś się nazywa ;). Oczywiście podanie go będzie dobrowolne :).
W przypadku Braci, Nowicjuszy i Braci Służebnych nie jest to problem bo ich rozbudowane profile można znaleźć na stronie KKR, ale z resztą już jest problem (przynajmnie dla niektórych).
Life's a game with save and load features disabled.
Awatar użytkownika
FAZIK
Bractwo
 
Posty: 6658
Zdjęcia: 29
Dołączenie: 17 Paź 2004, 15:01
Miejscowość: Koszalin

Następna

Powróć do Sprawy Techniczne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 1 gość