Dzień dobry. Jestem Nowy ;)

Jeśli do Bractwa wstąpić Ci spieszno, a pytanie zadać, tudzież odpowiedź znaleźć Ci nadano, zerknij Waść tutaj, a będzie Ci to dane.

Postprzez Gandalf » 28 Kwi 2005, 21:00

Witaj Zwiastunie Burzy. Jesteś kolejnym Zwiastunem na naszym forum. ;-)
Ale się Podróżniczka Ajhra (tu nie ma błędu ;)) rozpisała. Żadnych konkretów. ;-)
The Madness is out there!
Awatar użytkownika
Gandalf
Bractwo

Artykuły: 2
Zdjęcia: 196
Dołączenie: 14 Paź 2004, 18:37
Miejscowość: A kto pyta?

Postprzez PodróżniczkaAyhra » 28 Kwi 2005, 21:28

poszukaj a znajdziesz Gandzialfie Sialoni
...Karate ni sente nashi...- karate nigdy nie atakuje pierwsze
Awatar użytkownika
PodróżniczkaAyhra

Dołączenie: 27 Lut 2005, 15:04
Miejscowość: ciągle w podróży

Postprzez Gallford » 06 Paź 2005, 13:33

Witam Wszystkich Członków Koszalińskiej Kompanii Rycerskiej, kłaniając się w pas i o zdrowie zapytując o posłuch pragnę poprosić.

Zwą mnie Krzysztofem herbu Ostoja z Białego Grodu, Białogardem onegdaj zwanym. Przybyłem ja tu do waszego grona o dobrą zabawę i kompanię prosić. Szanowny mistrz Gandalf na ostanim spotkaniu poznany dał mi iście ważną informację do zrozumienia, że w poczet nowicjuszy mam szansę przyjętym zostać i na chwałę Kompanii pracować. Wykonując pierwszy rozkaz mos pana zjawiam się na forum i o swojej obecności oznajmiam.

Co do zainteresowań to mam ich bezliku ale zważając na wasze dobre samopoczucie będę się skracać a i skrybę stosownie pouczę aby me słowa upraszczał coby wszelaka gawiedź zrozumieć mogła.

Zatem, interesuję się kobietami, winem i śpiewem jak większość mężczyzn po 20-stce. Poza tym rpg wszelakie, gry strategiczne (warhammer, warhammer 40k, marheim, lotr), fantastyką, rycerstwem (wyprawy krzyżowe, inkwizycja itp.), strategią i wieloma jeszcze sprawami.

Za poświęconą uwagę dziękując i uniżenie pokłony bijąc czekam na znak o waszmościów jakowyś.
Mój herb to Ostoja i na mnie można zawsze polegać !
Awatar użytkownika
Gallford

Dołączenie: 04 Paź 2005, 07:48
Miejscowość: Białogard

Postprzez Haris » 06 Paź 2005, 14:44

Witaj Gallford. Mam nadzieję, że dobrze się wśród nas poczujesz
"Deus lo vult!"
Awatar użytkownika
Haris
Bractwo

Artykuły: 6
Zdjęcia: 1
Dołączenie: 30 Paź 2004, 18:55
Miejscowość: skądinąd

Postprzez Gandalf » 06 Paź 2005, 14:54

Gallford napisał(a):... rycerstwem (wyprawy krzyżowe, inkwizycja itp.)...

Widzę już, że Haris znajdzie sobie nowego kompana do rozmowy. ;)
Witaj Gallfordzie.
Awatar użytkownika
Gandalf
Bractwo

Witam

Postprzez Mateusz_Matrix » 17 Lut 2006, 21:58

Witam wszystkich jestem nowym Bratem Służebnym i miano me jest Mateusz.

Chodzę do 3 kl. w gimnazjum nr.9 w Koszalinie tudzież też mieszkam.

Interesuje się:
muzyką głównie metal, ale nie tylko,
graniem na kompie we wszelkiego rodzaju gry,
jazdą na rowerze, głównie po lesie,
fantastyką, książkami fantasy tudzież książki w świecie Forgotten Realms aczkolwiek także i inne,
oraz innymi rzeczami o których zapewnie zapomniałem.

Cecha charakterystyczna: tudzież wzrot, wysoki dość jestem.

Uniżnie Cześć należytą wszystkim kompanom oddaję i proszę o przyjęcie mnie w swe szeregi jako waszego kompana Brata Służebnego.

Podpisano:
Mateusz / Matrix
How do I fell What do I say Fu*k You it all goes Away! Yo.
Mateusz_Matrix

Dołączenie: 17 Lut 2006, 21:11
Miejscowość: Koszalin

Postprzez ChomiC » 17 Lut 2006, 22:31

Ejj... Napiszesz mi podania do szkoły średniej ?? . Hehe, nie no żartuje sobie, bardzo ładnie to napisałeś, aż chcę cię przyjąć.

Mój kuzyn mi powiedział, że chodzicie z nim do klasy, cała trójka.
Fajnie, bardzo fajnie. Widze was jako BS'ów, więc macie ogromne szanse :)
Pamiętaj zawsze święcie... ChomiC zawsze ginie dwa razy... ;)
Awatar użytkownika
ChomiC
Kompani

Dołączenie: 27 Paź 2004, 08:39
Miejscowość: /bin/polibasz

Postprzez Dwarfik » 17 Lut 2006, 23:26

BS'em jeszcze nie jesteś. To primo. Secundo: z tego co mi wiadomo słowo "tudzież" używa się w zupełnie innym kontekście. No, ale cóż.
Przyjdź i się pokaż, a na razie i tak pozostaniesz "pomywaczem" jak to Busterek określił :D.
"Nie jestem k**** demonem." - Pomurnik :D
Awatar użytkownika
Dwarfik
Kompani

Artykuły: 1
Dołączenie: 05 Lut 2005, 14:53

Postprzez Gandalf » 17 Lut 2006, 23:39

Ehhh... BS'i i ich sławetna reguła. ;-)
Mateuszu, Obyś zyskał zaszczytne miano Brata Służebnego jak najszybciej. Powodzenia życzę i ... witam. ;-)
Awatar użytkownika
Gandalf
Bractwo

Postprzez Orthank » 18 Lut 2006, 13:53

Cieszy mnie bardzo, że tak wiele osób chce dołączyć w szeregi bractwa , tyle czasu były problemy z nowymi członkami , głównie przez to, że nikt o nas nie słyszał i czasem tylko pojawiła się jakaś nowa buzia , a teraz aż kipi od ludzi chcących walczyć pod sztandarem kkr , wspaniale :) . Może się mylę, ale myślę, że to głównie zasługa BS-ów wciągających w to swoich znajomych i przyjaciół. Oby tak dalej , oby tak dalej .....
U mnie niestety jakiekolwiek próby trenowania z angolami nie odniosły skutku , z powodu stosunkowo niewielkiej miescowości, w której się znajduję ( wioska boston ). Mimo wielu ciekawych zabytków niestety nie ma tu ni jednego bractwa . No nieważne :P . Co zajżę na forum to nowe nicki , nowe posty , masa zdrowego zapału jak i w młodych , tak i w starych braciach , cieszy mnie też bardzo, że mimo młodego wieku wielu braci zapał ten nie okazuje się słomianym . pozdrawiam was gorąco

Orthank
Czarne zastępy dusz , drwią z marności ciał....
Awatar użytkownika
Orthank
Kompani

Dołączenie: 19 Paź 2004, 07:24
Miejscowość: koszalin

Postprzez koni » 23 Mar 2006, 22:28

Topic chyba odpowiedni na powitanie, więc witam wszystkich. Może ktoś ze mną postował na innych forach (historycy, totalwar), znając życie niektórzy maja kilka nicków, a ja mam jeden, więc wyjdzie w praniu ;)
Troche się tu porozglądam ... :)
Image
koni

Dołączenie: 23 Mar 2006, 21:19

Postprzez Gandalf » 24 Mar 2006, 17:57

Hehehe, widzę, że się zarejestrowałeś Dobrodzieju. Witamy. ;)
Awatar użytkownika
Gandalf
Bractwo

Postprzez koni » 24 Mar 2006, 18:32

No tak, na forum szybciej zobaczę co i jak. Ale niektóre daty ostatnich postów trochę mnie zestresowały, wnioskuję, że forum ma funkcje głównie info, a cała reszta dzieje się w terenie.
Image
koni

Postprzez Gandalf » 24 Mar 2006, 19:52

koni napisał(a):wnioskuję, że forum ma funkcje głównie info, a cała reszta dzieje się w terenie.

Hmmm... częściowo masz racj. Rzecz w tym, iż forum posiada część niedostepną dla wszystkich oczu. Dostęp do niej (a jest to okolo 70% wszystkich postów) uzyskuje się po wstąpieniu do Bractwa. Jako Nowicjusz.
W terenie też się dzieje, ale wszystko pojawia się potem na forum. W tej niezbyt widocznej części. ;-)
Awatar użytkownika
Gandalf
Bractwo

Postprzez koni » 24 Mar 2006, 20:26

Rzecz w tym, iż forum posiada część niedostępną dla wszystkich oczu. Dostęp do niej (a jest to okolo 70% wszystkich postów) uzyskuje się po wstąpieniu do Bractwa. Jako Nowicjusz.

... a to takie buty!, czyli wstąpienie do Bractwa to pełne korzystanie z forum, no niby logiczne, w końcu to forum Bractwa a goście siedzą w gospodzie; jednak zwykli śmiertelnicy też chcieliby coś zobaczyć od podszewki ;]
Image
koni

PoprzedniaNastępna

Powróć do Nowicjat

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość