Chyba się nie zmieścimy. Jak Anariona liczy na duże grono uczestników to pewnie planują zrobić to w innym miejscu
chyba ze tam jest jakas inna sala bo ja znam tylko tą 
Chyba się nie zmieścimy. Jak Anariona liczy na duże grono uczestników to pewnie planują zrobić to w innym miejscu
chyba ze tam jest jakas inna sala bo ja znam tylko tą 

Chrystian napisał(a):tego no a biblioteka to tam gdzie duzo ksiarzek?? ;P a co do beztalenicia i tanca jesli Cortez nauczyl sie tanczyc to mysle ze raczej niekt nie powinien miec problemow ;p

.mam nadzieję, że znajdzie się jakaś inne miejsce
. aaa i do końca nie zgadzam się z takim stereotypowym opisem bibliotekarki
. co do tańca to zgadzam się z Chrystianem, że nikt nie powinien mieć z tym problemów
.
Ktoś ma jakiś sprzęt grający? Godzina 13 może być? Dwie godziny sądzę, że wystarczą.
Chciałbym jeszcze raz bardzo podziękować w swoim imieniu za wspaniałą lekcję Tańca. Przyznam nie przypuszczałem że jestem taki sztywny
Mam wielką nadzieję że warsztaty będą kontynuowane i będzie mi i ogólnie wszystkim wychodziło to lepiej, dlatego proszę naszych dobrodziejów o kolejne lekcje jeśli będziecie mieli ochotę i czas
Dzieki też za wytrawną ucztę w doborowym towarzystwie (z Vegą rozliczę sie przy najbliższej okazji
)

jeszcze nigdy tak się dobrze nie bawiłem
pozdro dla naszych nauczycieli.
. Chciałabym podziękowac Wam wszystkim za czynny udział w warsztatch (niektórzy troszkę ściany podpierali, ale to się wytnie
) i wspaniałą atmosferę. W szczególności dziękuję Ani i Adamowi, którzy byli czasami aż za mili dla mnie
. Taak, mam nadzieję, że jeszcze nie raz spotkamy się na tego typu "lekcjach". Jesteście baaardzo pojętnymi uczniami. Sądzę, że następnym razem nie będzie podpierania ścian;>. Dzięki Wam sama sobie przypomniałam wiele tańców. Póki co, ćwiczcie sami te tańce. Sporo osób ma do mnie kontakt, więc jakby były jakieś wątpliwości co do układu, kroków czy muzyki to śmiało pytajcie
.
było super spędziliśmy ten czas miło i aktywnie. Osobiście chciał bym sie nauczyć tańca mieczy ale jakoś sami widzieliście że mi nie idzie 
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości