Heh też ośmielę sie wam podziękować tak aktywnego weekendu dawno nie mailem na szczęście dzisiaj nogi mi nie odmówiły posłuszeństwa i moglem tańczyć pozdrawiam
Nie ma to jak z rana pomylić prochownice z tabakierą!
Ja także chciałabym serdecznie podziękować nauczycielom za tą wspaniałą lekcję tańca. Ech, te miecze Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze będzie "powtórka z rozrywki" Pozdrawiam
Czy jest planowana powtórka z nauki tańca, ,jeśli tak to kiedy bo sam z wielką przyjemnością bym się nauczył czegoś nowego, a przy okazji kogoś może bym jeszcze ze sobą przywiózł.....
Wiem że rozgrzebuję stare posty ale chciał bym spytać czy Chrystian bądź Natalia mieli by czas,ochotę na powtórkę doskonalenia naszych zdolności tanecznych w nadchodzących czasach Po prostu czy mogli byście zrobić kontynuacje owych warsztatów w styczniu bądź lutym
Może byśmy coś wysadzili ? Owszem owszem w każdej chwili...
Miło, że wyrażasz chęć. Skoro mamy już pierwszego ochotnika, to postaram się zorganizować powtórkę warsztatów tańca. Jednak z uwagi na wiele zawirowań (czyt. sesja na egzaminacyjna i spotkania robocze Chorągwi), możliwym najbliższym terminem jest luty.
"-Oszalałeś ?! Mogłeś mnie zabić! -Juz mi tak nie dziękuj !" "- Przykro mi, musimy amputować oko. -Oko? -Przed chwilą myślałaś, że umierasz. Ślepota to dobre wieści." "Siedzi w niej Bóg. To gorsze od raka"
ja nie widze problemu, o ile bedziecie panowie tanczyc ze sobą nawzajemn, bo pań Ci u nas niedostatek ale standardowych tańców mozemy sie pouczyc ofkors