Każdy sen, ten czarowny i piękny, zbyt długo śniony zamienia się w koszmar. A z takiego budzimy się z krzykiem. Jest jeszcze na świecie rozsądek? Czy już zostały na nim tylko skurwysyństwo i pogarda?
Każdy sen, ten czarowny i piękny, zbyt długo śniony zamienia się w koszmar. A z takiego budzimy się z krzykiem. Jest jeszcze na świecie rozsądek? Czy już zostały na nim tylko skurwysyństwo i pogarda?
Gandalf napisał(a):Wy to coś macie z Fazikiem z oczami.
Ja tam wszystko widzę ładnie wypukłe tam gdzie ma być . Od zawsze . Są 3 techniki zobaczenia "ukrytych" obrazków. Na necie nawet szkolą co robić żeby zobaczyć .
Life's a game with save and load features disabled.
a sprawdzalam kiedys i probowalam sie nauczyc, ale nic z tego ale mi sie CZASEM udaje cos zobaczyc na takich zwykłych, statycznych obrazkach. CZASEM na takich "ruchliwych" jak to to nie ma mowy...
Przeczytałem kilka instrukcji i nic Dajcie jakiś korespondencyjny kurs :p Najlepiej na forum jak wy na to patrzycie, np. na tego rekina.
Najpierw weź 3 głębokie oddechy. Przy trzecim musisz dłużej przytrzymać powietrze. Wpatruj się w monitor. Później powoli podnosisz palec wskazujący do czubka nosa. Patrz na palec. Kiedy już dotkniesz palcem nos, zbliż się powoli w stronę monitora. Kiedy będziesz jakieś 1 - 2 cm od niego ........ zawołaj kogoś żeby zrobił Ci zdjęcie. Chciałbym to zobaczyć ...
Dobra przełom, widzę czarne znaczki w tym obrazku z ,,rekinem" ale to chyba ze mną jest tym bardziej coś nie tak