Witam. Dostałam łuk ale bez strzał i cięciwy, i chciałabym się zapytać jakie strzały i cięciwę muszę mieć do niego (niezbyt znam się na tym ). Łuk ma ok. 170cm Diana. Mogę go przynieść w najbliższy trening (9.09.2012r)
Cięciwa powinna być krótsza o ok. 10 cm niż łuk. Strzały to cała filozofia giętkości, grubości brzechwy i długości lotek. O tym chętnie zanudzimy na treningu. Na sam początek wystarczy, żeby strzały były jednakowe.
Przynieś! ja też chętnie ponudzę i posłucham Harisa, bo sam nowy komplecik strzał mam zamiar sobie stworzyć
Summum ius summa iniuria - Najwyższe prawo najwyższym bezprawiem Si vis pacem, para bellum - Jeśli pragniesz pokoju, gotuj się do wojny Qui audet adipiscitur - Kto odważny, zwycieża
poczekaj na naszego eksperta Fazika Nie kupuj strzał z nasadkami plastikowymi, nie przechodzą na turniejach. Brakuje na strzałach oplotka przy lotkach, czyli czeka Cię dorabianie tego co kupisz. Cedrówka za 15 zł za sztukę ok. ale poczekaj z zamówieniem.
Ostatnio edytowany przez Haris, 09 Wrz 2012, 21:09, edytowano w sumie 1 raz
Nie brać nic od Drizzta nie tylko Monika F się przejechała, moja znajoma również u niego kupiła mimo, że odradzałem i dostała zestaw krzywych strzał różnej długości, niespinowanych i nawet z grotami różnej wagi...
Summum ius summa iniuria - Najwyższe prawo najwyższym bezprawiem Si vis pacem, para bellum - Jeśli pragniesz pokoju, gotuj się do wojny Qui audet adipiscitur - Kto odważny, zwycieża
drizzd sprzedaje KUPĘ. To kolo nastawiony na maksymalizację zysków kosztem jakości. Już od dawna ostrzegam przed tym naciągaczem.
Aktualnie niezłe strzały kupić można tylko tu: http://www.strzaly.pl.tl/standardy.htm Najlepiej turniejowe nr8 (albo 35). Ale z zakupem poczekaj do następnego treningu. Weź kartkę i długopis.
Lepiej zrobić samemu bo taniej, ale zanim się człowiek weźmie ...
Life's a game with save and load features disabled.