Historie sławne tudzież inne, mniej znane lecz wszelako poważane. Wejdź i zobacz co działo się w czasach dawnych. A może i Ty podzielisz się swą wiedzą?
Tu mozecie zobaczyc zdjecia z tancow jakie odbyly sie w sobote 11.12.2004 w Slawnie. Sa tez zdjecia, ze tak powiem, integracyjne. <usunieto>
Milego ogladania.
Ostatnio edytowany przez Gandalf, 11 Cze 2005, 00:14, edytowano w sumie 1 raz
W Koszalinie studiuje Ola z CR, która moglaby nas pouczyc tanca. Juz kilka osob zna troche kroki, muzyke tez mamy,tylko brakuje nam sali na proby. Moze ktoś dysponuje jakimś większym pomieszczeniem gdzie mozna by się byo spotkać, a tak wogole czy nadal jesteśmy związani z MOK-iem, tak jak to byo do niedawna, bo może od nich udaloby się wycyganić jakąś sale??
No i dzis mielismy możliwość doskonalenia, a co niektórzy dopiero nauki tańca. Kto tańczył ten chyba nie żałuje, a kto nie próbował niech żałuje i bije się w pierś.
8 stycznia chciałbym się wybrać do Sławna na nauke doskonalenia tego co już potrafie,(mam nadzieje że mi nic nie wypadnie!) czy jest chetny aby jechać ze mną??
Ja tam zawsze chcialem sie nauczyc tych tancow, ale jakos okazji nie mialem. Az do dzisiaj. Mam zamiar pojechac, ale nie wiem jak z czasem. A takiec tak btw jest bajecznie prosty. Ehhh... Nic tylko plasac.
Prawo, prawo, lewo, lewo, prawo, prawo, lewo, skok, prawo, dolaz, podskok, wymach... Czy jakos tak...
Dobra i kolejna sobota przed nami i znow jedziemy do dziewczyn do Sławna. z tego co słyszalem jade ja, Gandalf,Fazi i Elf. Czy ktoś jeszcze?? Jak sie umawiamy tym razem??
Z pociągami jest problem pospiech jedzie o 14.41 i w sławnie jest o 15.08, osobówki jada o 6.24 a nastepna o 15 w sławnie 15.30, ostatni pociąg ze Sławna mamy osobowy o 22.22 (wcześniejszy 19.45), niestety nie moge wejsc na strone pks?i co robimy??
No więc dementuje pogłoski - wszystkie dziewczyny będą na nas czekać (a przynajmiej zadna z nich nie bedzie w koszalini!Mialo tak być ale to i tak dziewczyny miały przyjechac do koszalina razem z nami - ale tak nie jest!! Mamy znow zaproszenmie do knajpy
Rowniez popieram ten o 15 osobowy. Ale wieczorem... Pamietajcie, ze nastepnego dnia jest WOSP i trza bedzie pewnie jeszce pare rzeczy przygotowac. A moze nie. Wolalbym byc jednak wczesniej. A z reszta... Co bedzie to sie zobaczy. Spotykamy sie na dworcu rozumiem.