Jurandowe Wesele

Ogłoszenia wszelakiej maści i rodzaju. Jeśli życzysz sobie coś ogłosić wejdź a będzie Ci to dane.

Jurandowe Wesele

Postprzez Jurdasz » 16 Sie 2013, 15:13

Witam wszystkich. O dziwo okazało się, że mam konto na forum. Chyba jeszcze dziwniejsze jest to, że pamiętałem hasło.

Tu Jurand! Z tego co wiem niewielu zostało w bractwie tych, co jeszcze mnie pamiętają. Ja o was nie zapomniałem. Mam prośbę skierowaną do wszystkich, też tych którzy nie mieli okazji mnie poznać. Podkreślam, że jestem bardzo miły i w ogóle w porządku :)

Tak się składa, że 13 września (piątek), biorę ślub. Mam nadzieję, że będzie to dzień wyjątkowy i niezapomniany. Przyszło mi do głowy, że wspaniale uświetniłby go krótki pokaz walki rycerskiej. Tego co było mi tak bliskie, zanim wymyśliłem sobie, że wyjadę i gdzie pójdę na studia.

Bardzo bym chciał żeby ktoś pomógł mi w zrealizowaniu tego planu. Chciałbym, żeby na okoliczność wesela parę osób z bractwa wykonało krótką walkę. Rozmawiałem z Gandalfem i rozumiem, że w większości możecie mnie nie znać, ale bardzo zależałoby mi na tym, żeby tę wizję zrealizować. Chciałbym żeby na moje nowej drodze życia pobrzmiewały echa tego co na jego rzecz zostawiłem.

Oczywiście nie za darmo! Mogę zaproponować dla każdego zapłatę, w wysokości do ustalenia. Zwrot za paliwo, albo nawet transport z Koszalina do Sarbinowa (w sumie nie daleko, tam właśnie ma się odbyć wesele) i dla każdego za fatygę najlepsza weselna wódka :) Ja bym się zdecydował. Na prawdę nie chodzi o nie wiadomo co. 20 minut pokazu na ubitej ziemi, na pewno wyjdziecie na swoje. Wiem, że nagabuje ale to dla mnie naprawdę ważne. Też zdaję sobie sprawę, że terminy są napięte, ale to naprawdę niewiele czasu, a dla gości byłoby to coś niezwykłego. Proszę, jeśli sami nie dacie rady to może znacie kogoś kto by się zdecydował. Jakiegoś zaprzyjaźnionego rycerza z innego bractwa, wiem że kiedyś parę ich było. Zastanówcie się nad tym, ja dołożę wszelkich starań, żeby to się wam opłaciło.

Na potrzebą kontaktu zostawiam numer telefonu, żeby dogadać szczegóły:
- 501 333 684 -
Pozdrawiam wszystkich członków bractwa starych i nowych, Jurand.
Ostatnio edytowany przez Jurdasz, 20 Sie 2013, 03:41, edytowano w sumie 1 raz
You can call me by my first name . . . "Nightmare"
"All your souls are belong to me!"
Awatar użytkownika
Jurdasz

Dołączenie: 02 Sty 2006, 00:54
Miejscowość: The Void! (viod, viod, viod)

Re: Jurandowe Wesele

Postprzez Dagobert » 19 Sie 2013, 16:12

Mnie w blachach namawiac nie trzeba mniee masz :D Dagobert ciezkozbrojny :boks:
Warto zyc gdy zyje sie dla innych.........to jest szlachetne
Awatar użytkownika
Dagobert

Zdjęcia: 3
Dołączenie: 15 Kwi 2012, 18:11
Miejscowość: Świdwin

Postprzez Jurdasz » 20 Sie 2013, 03:40

To świetnie!
W takim wypadku potrzeba jeszcze przynajmniej jednej osoby żeby zrobić krótki pokaz, preferowane więcej. No chłopaki, nie dajcie się namawiać! To już będzie wrzesień i chyba nie będzie na tylko gorąco, żebyście mieli się za bardzo spocić :P

Dziękuje Dagobercie za pojęcie inicjatywy. Trzymam kciuki, żeby jeszcze się ktoś chętny znalazł. Jak już będzie co wiadomo to się zdzwonimy i ustalimy szczegóły. Pozdrawiam wszystkich!
Awatar użytkownika
Jurdasz

Postprzez Dagobert » 20 Sie 2013, 11:32

No problem mysle ze ktorys z moich giermkow nie odmowi :D
Warto zyc gdy zyje sie dla innych.........to jest szlachetne
Awatar użytkownika
Dagobert

Zdjęcia: 3
Dołączenie: 15 Kwi 2012, 18:11
Miejscowość: Świdwin

Postprzez Eragon » 20 Sie 2013, 15:03

Ze względu na starą znajomość i moją pamiętną imprezę urodzinową u Ciebie Jurandzie wypadało by się zjawić, także jakby nie byłoby problemu z przetransportowaniem mnie tam i z powrotem to masz kolejną puszkę ;)
Awatar użytkownika
Eragon
Bractwo

Dołączenie: 18 Gru 2005, 16:31

Postprzez Dragon » 20 Sie 2013, 16:22

Muszę się w końcu zrewanżować za Twoją rozbitą głowę z treningu sprzed kilku lat... :P Także postaram się przybyć, ale nie gwarantuję.
Wszystkie drogi prowadzą przed siebie
Awatar użytkownika
Dragon
Kompani

Dołączenie: 09 Kwi 2008, 16:33
Miejscowość: Koszalin

Postprzez Franek » 20 Sie 2013, 21:55

Jeśli znajdzie się miejsce dla łucznika,to mogę was tam zawieźć. :)
I zestrzelić komuś jabłko z głowy.Albo i nie :).
Chcesz rozśmieszyć Boga?Opowiedz mu o swoich planach.
Franek
Kompani

Dołączenie: 26 Cze 2012, 16:17

Postprzez marekcz » 21 Sie 2013, 00:11

Powinienem byc akurat w kraju i jesli mi si malzonka wykuruje, to moge przyjechac, o ile Franek bedzie mial miejsce w samochodzie- Franku za paliwo moge co zwrocic.
Tylko kwestią jest przykładu czego pragnąć i pożądać więc rozglądaj się, podglądaj i naśladuj.
Awatar użytkownika
marekcz
Bractwo

Zdjęcia: 0
Dołączenie: 03 Paź 2007, 03:05
Miejscowość: z nad morza

Postprzez Jurdasz » 22 Sie 2013, 16:17

Dziękuje wszystkim!

Nie przypuszczałem, że będzie tylu zainteresowanych. Gandalf się pewnie zdziwił, bo snuł raczej niezbyt korzystne wizje tego pomysłu. Do każdego z was się odezwę na privie. Ale proponuje, żebyście do mnie zadzwonili. Podałem numer wyżej. Od razu sobie zapiszę wasze numer telefonów. Albo wyślijcie mi je priva, albo sms-em. Chodzi o to żebyśmy mieli kontakt. Dogadamy się jakby by o miało wyglądać.

Dagobercie, oczywiście nie zmieniłem zdania. Będzie bardziej potrzebny od powietrza! :P

Wolfie, dawnośmy się nie widzieli. Dzięki, że chcesz uczestniczyć w wydarzeniu podczas tak ważnego dla mnie dnia. Jeśli chodzi o transport, to może jakoś się dogadacie żeby przyjechać razem, oczywiście samochodem z dużym bagażnikiem. Poniekąd jest opcja na transport, ale jeszcze muszę się upewnić.

Dragonie, miło mi że mnie jeszcze pamiętasz. To były dobre czasy, trening, śnieg, krew... Dzięki, że chcesz być częścią tego misternego planu i naturalnie powitam cię z otwartymi ramionami i zasłoniętą głową :P

Franek, siłą rzeczy nie zależy mi na łucznikach. Nie wiem nawet jakby to miało wyglądać, ale jeśli chcesz się zjawić i np. zapewnić transport to pewnie chłopaki by się ucieszyli. Dostałbyś zwrot za wachę jakby co.

Marekcz, oczywiście też bym chciał Cię widzieć na miejscu. Z tego co rozumiem też jesteś zbrojny. Pozostanie ustalić jak się dostać na miejsce no i może parę innych szczegółów.

Trzeba też wziąć pod uwagę Emila. Też się zadeklarował że będzie, żeby parę razy oddać salwę :D

///ciach
Ostatnio edytowany przez Gandalf, 23 Sie 2013, 00:16, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Zły admin czystki robi
Awatar użytkownika
Jurdasz

Postprzez Minio » 22 Sie 2013, 23:21

Łucznik łucznikiem. Franek możesz wziąć haczkę i problem z głowy, z resztą ostatnimi czasy mnie strzelanie z czarno prochowców nie za dobrze idzie...

///ciach
Ostatnio edytowany przez Gandalf, 23 Sie 2013, 00:17, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Zły admin czystki robi
Może byśmy coś wysadzili ? Owszem owszem w każdej chwili...
Awatar użytkownika
Minio
Kompani

Zdjęcia: 7
Dołączenie: 22 Sie 2007, 14:36

Postprzez Gandalf » 23 Sie 2013, 00:09

Jurdasz napisał(a):Gandalf się pewnie zdziwił, bo snuł raczej niezbyt korzystne wizje tego pomysłu.

Zdziwił się, bo jakoś przez tydzień nikt nie wykazywał zainteresowania.
Szczegóły imprezy i na jakich zasadach ma funkcjonować współpraca omówcie sobie na pw czy telefonicznie.
Tu temat zamykam i czyszczę.
The Madness is out there!
Awatar użytkownika
Gandalf
Bractwo

Artykuły: 2
Zdjęcia: 196
Dołączenie: 14 Paź 2004, 18:37
Miejscowość: A kto pyta?

Powróć do Słup ogłoszeń

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 1 gość