, trzymać tak dalej
.
I widze także, że coraz większej liczbie osób to się podoba
Wiec kto następny szykuje się do nauki?? Może Damianie rozszerzysz swoją umiejętność tańczenia o jeszcze jakiś taniec
?
, trzymać tak dalej
.
Wiec kto następny szykuje się do nauki?? Może Damianie rozszerzysz swoją umiejętność tańczenia o jeszcze jakiś taniec
?
Poza tym jeszcze wielu czlonkow Bractwa przylaczylo sie do tancow. Az mnie zdziwilo. Bo na Wigilii jakos malo chetnych bylo i nikt sie nie kwapil. A tu? Przed taka publika... Az milo popatrzec. Tak trzymac. Z tancami to dopiero poczatek. Siano jest najlatwiejsze. Potem jeszcze praczki, kender, gawot, motylki... Bedzie jaza. Czesc juz umiem (powiedzmy). Jeszcze tylko te motylki musze sie dobrze nauczyc i praczki slupskie. Bo reszte to juz jako tako znam i potrafilbym zatanczyc. Wiec apel do wszystkich. Tance nie sa trudne wiec bierzmy sie do roboty. Zmienimy nazwe na Koszalinska Kompania Rycerska, Lucznicza i Tanca. 

Sie nawet nauczylam tanczyc, a z Damianem to nawet tanczylismy na zywca nie znajac krokow
i rade zesmy dali

In The Land Of Mordor Where The Shadows Lie
Za rok to Emke rozsadzi jak tyle ludzi bedzie przyczhodziło(nietylko dla tańców. Podobno zapraszaliście ludzi z publiczności do tańca. Niewiem bo łaziłem w dybach. Była tam moja mama i mówiła że pełno chętnych do tańca. Kurde czemu mnie tam wtedy niebyło no
. Ale praca kata też była ciekawa
...
, ale czegoś nowego się nauczyłem ( no prawie - musze jeszcze ostro poćwiczyć) , oprócz tego co się juz uczyłem to znam dodatkowo praczki słupskie, motylki i gawota
, czyli znam juz razem 6 tańców 
) zmogły całą resztę.
). Gawot i Kender panował. Motylki były ciekawe (to tylko oglądałem z Olą i było prześmieszne
). Ogólnie były jakieś nowe akcenty. Może w przyszłości dziewczyny zaskoczą Nas*** czymś nowym.
)
Lilith666 napisał(a):więc za pare spotkań wszyscy będziecie umieć tańczyć i niebędziemy wam już potrzebne.
.

Bo z tego co wiem to dziewczyny chcą rano wracać do Sławna
. Frekwencją co do tąńczenia naszych braci byłem mile zaskoczony (pomimo nidyspozycyjności co niektórych - oni też brali udział). Były 4 osoby z CR ( Zosia, Ola, Dorota i Agnieszka) , z KKR: Demo i Gorgo - w jednej osobie, Gandalf, Fazi, Bustre, PAnek, Elf, Dark Wolf, Raziel, Wizun, Rado i to chyba wszyscy, jesli o kims zapomniałem to sorki.

, mam pytanko?? Kiedy Wyjazd do Sławna

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości