To teraz musze pokombinowac komu na noc syna podrzucic (no bo on na ognisko za maly
)
In The Land Of Mordor Where The Shadows Lie
Allemea napisał(a):To teraz musze pokombinowac komu na noc syna podrzucic (no bo on na ognisko za maly)
(chyba że coś ciekawego wymyślisz to też przyjdę
). Proponuję zrobić kapitułę nieco później (np 15) albo posiedzieć od 14 i zrobić wszystko co jest do roboty a potem od razu od Gandalfa na ognisko. W sumie dziewczęta przydać się nam mogą np do konserwacji blach kiedy my już skończymy je "skrobać" (ostatnio bardzo dobrze to wychodziło Karenie że można sprawdzić czy to nie jakaś sprawa płci
). Niestety w związku z brakiem sal niczego lepszego zaproponować nie możemy (chyba że możemy a ja się nie orientuję).
)

W rzeczywistosci zadnych tam nigdy nie widzialem. Najblizsze beda z jakies 2km lekko ode mnie. Zebrania godziny raczej nie ma teraz co zmieniac bo potem bedzie marudzenie ze ktos nie wiedzial. Kto chce moze u mnie przeczekac potem i na ognisko isc. Tance by sie przydaly, ale bedzie ciezko. Chyba ze na dworzu.
Juz widze las rak w gorze. Aerian odbierze CR z dworca i jedzie z nimi do siebie (szczesciarz
) chyba, ze one zadecyduja inaczej i wpadna, to wtedy mozemy pokombinowac z tym tanczeniem.
. Ja już mówiłam , że przetestowane mamy tańczenie w różnych dziwnych miejscach. jeśli mówisz , że występ ze sławna jest do obejrzenia to dziewczyny też się napewno przyczłapią. A tak wogóle to tradycyjna czwóreczka od nas będzie. Dorota , Marzena , Olka, i ja. Tak wogóle to mam nadzieje że OLa nas przez jedną nockę przekima. ( A zresztą mi to rybka spało się w młodości na starym cmentarzu gdzieś w polsce to sobie cosi wynajdze
z dziewczynami gorzej)
.
chcialam sie zapytac czy to ognisko na Piaskowej jest na gorze czy na dole?? Bo cholibka bede was potem szukac po tym lesie 
Na gorze jest las, drzewa. No wiesz takie latopalne rzeczy i brak miejsca na rozpalenie ogniska. Tzn mozna by je tam rozpalic, ale co by sie dzialo potem to juz inna bajka. Jedna z tych mniej przyjemnych. 
ale jak na dole to bardzo dobrze bo sie nie bede musiala wspinac 
Allemea napisał(a):bo ja osobiscie zawsze bylam na ogniskach tam na gorze wlasnie i sie nic nie zjaralo
) i powiedza 500 zl. 
wiec tym bardziej jak dla mnie odpowiada mi dol 
ale i tak te strzałki były najbardziej wkórzające psuły mi klimata
. Fajna była rozmowa Lilith i Doroty gdy im się na chwile ujawniłam i równie szybko zniknełam. Dziwnie też się stało 5 metrów od was i suchało o dziwnych wywodach gdzie polazłam. Wynieście z tego nałkę. Jak Kallisto znika sama to ma zarąbiasty chumorek. Jeśli się snuje , warczy na wszystkich i gada o śmierci to jest on zły. proste nie
.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości