sami wiecie co i jak pisac w tego rodzaju tematach
a jak nie- to zaintereowanym wysle meila z informacja

.
) nad głowami śpiących ludzi
i można było wreszcie robić to do czego służy noc (przypominam - do spania).
. Odkryliśmy nowe błędy do wywalenia w przyszłości, niektóre rzeczy wyszły lepiej, inne gorzej jednak w całości impreza była udana, szkoda że robiliśmy to obok Centralnych Obchodów Dni Morza bo może udało by się uszczknąć kawałek tego tortu i mieć nowe rękawice/broń
. Trudno się mówi, ważne że dyrektorowi się podobało i pewnie jeszcze nie raz zagrzejemy tam miejsce
.
.
!! ).
) - szkoda tylko, że niewszyscy byli w strojach i niewszyscy przyszli, no i szkoda, że tak wiało.
)
- efekt jest super (tylko jednak małe kawałki gazety lepiej się sprawdzają- nie zostaje tyle śmieci po wystrzale)
- zwiedzający mieli dodatkowa atrakcję
Gandalf napisał(a):A jak jest Buster to nie może nie być jaj bo to się wyklucza.
), tylko że jakoś zawsze zapomnę jej ze sobą zabrać z plecaka ... Na drugi raz mi przypominajcie bo ja jestem troszkę rozkojarzony
.
.
.
.FAZIK napisał(a):Bombardy faktycznie można tak ładować (młotkiem zabijać), ale do czasu...
)FAZIK napisał(a):Tu też sadzę że strzelanie za kasę może się okazać niewarte ponoszonego ryzyka ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości