Jako że odbędzie się on dla gości zaproszonych na tą właśnie imprezę - zainteresowane osoby proszę, aby podały do czwartku 26.I. swoje namiary (imię i nazwisko) na mojego maila, w celu stworzenia listy wejściówek, którą podamy do organizatorów.
mój e-mail: zofjan@wp.pl
Tematem koncertu będą utwory z XIII wiecznego zbioru "Cantigas de Santa Maria", wykonane na dawnych instrumentach: fidele, ud, dudy galicyjskie, bendir, pandeiro quadrado i inne dziwne instr. perkusyjne
[/color]
Zapraszam serdecznie!!!
Zofija
- my nie będziemy grać w giezłach, tylko tak na czarno. To już zależy, na ile się swobodnie czujecie w swoich strojach!!Mnie obobiście podoba się ten pomysł.

Jedyny dojaz to 9 lub 16, ale lepiej 9. Niestety 9 kursuja bardzo rzadko, a w soboty to juz w ogole lipa. Co do 16 to wiąze sie to ze spacerkiem przez cmentarz.Trzeba wysiasc na 5 przystanku na Połczyńskiej i drałować przez pole ok. 1 km. ale jest asfaltowka wiec spoko. Kierować się na duży żołty budynek 
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!17:30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!