Spotkania Kapitularne sobotnie

Ogłoszenia wszelakiej maści i rodzaju. Jeśli życzysz sobie coś ogłosić wejdź a będzie Ci to dane.

Postprzez FAZIK » 29 Sty 2005, 10:04

Popieram bo nie zawsze będziemy mieli o czym tyle rozmawiać, więc część czasu można przeznaczyć na tańce (i pomyślcie jaka by była frekwencja bo byśmy ćwiczyli w środku kapituł tak aby nikt się nie wymigał :> ).
Nawet jeśli ta salka 18 będzie za mała to może to ta klubowa będzie akurat. Trzeba tylko załatwić grajków (takich w pudełku bo mniej jedzą ;) )
Life's a game with save and load features disabled.
Awatar użytkownika
FAZIK
Bractwo

Zdjęcia: 29
Dołączenie: 17 Paź 2004, 15:01
Miejscowość: Koszalin

Postprzez ChomiC » 29 Sty 2005, 10:49

A widzicie ja moge przyjść.(jak zwykle) tylko nie wiem //ort czy akurat dzisiaj bede mógł. Aha i lepiej spotkajmy sie przed biblioteką bedzie łatwiej...
Kumisz Gandzialfie...
Pamiętaj zawsze święcie... ChomiC zawsze ginie dwa razy... ;)
Awatar użytkownika
ChomiC
Kompani

Dołączenie: 27 Paź 2004, 08:39
Miejscowość: /bin/polibasz

Postprzez Gandalf » 04 Lut 2005, 17:07

Kumie Chomicu. :D
Chlopaki. Miejsca jest full. To sa calkiem konkretne sale. Klubowa moze 100 osob pomiescic. 18 jest troche mniejsza ale miejsca jest w brod. I tance beda. Na bank. To nie ominie nikogo. :D

Edited
W ta sobote zebrania nie ma. Bo sali nie ma. Jak sie zglosilismy to juz mieli rozpiske na te dni na obie sale, wiec nic nie poradzimy.

Edited
Przypominam o zebraniu w sobote. Godzina 14 w Bibliotece.
The Madness is out there!
Awatar użytkownika
Gandalf
Bractwo

Artykuły: 2
Zdjęcia: 196
Dołączenie: 14 Paź 2004, 18:37
Miejscowość: A kto pyta?

Postprzez Haris » 11 Lut 2005, 11:04

Do wszystkich!!!

Potwierdziłem. Sala jest. Kapituła 12.02.2005 będzie w sali nr. 18 (tam gdzie ostatnio) - godz. 14 - 15.30.
"Deus lo vult!"
Awatar użytkownika
Haris
Bractwo

Artykuły: 6
Zdjęcia: 1
Dołączenie: 30 Paź 2004, 18:55
Miejscowość: skądinąd

Postprzez Gandalf » 04 Mar 2005, 05:33

Przypominam i prosze wszystkich o walne przybycie. Jest wiele spraw do omowienia, a zwlaszcza jedna. Dni Koszalina.

Mam podziekowania imienne z WOSP'u. Do odebrania u mnie badz na najblizszej Kapitule.

W zwiazku z uplynieciem terminu uzupelnienia strojow dzisiaj do zycia zostalo powolanych wielu polbraci. :D Witamy. :D

Kapitula Weryfikujaca dotyczaca aktywnosci w dzialalnosci Bractwa odbedzie sie w pierwsza sobote maja. Ale o tym jeszcze przypomne.
Awatar użytkownika
Gandalf
Bractwo

Postprzez Karena » 05 Mar 2005, 20:21

Na dzisiejszej Kapitule został wybrany nowy Sukiennik. Jest nim Przemek.
Image
"Tylko w milczeniu słowo, tylko w ciemności światło, tylko w umieraniu życie: na pustym niebie jasny lot sokoła". U.le Guin
Awatar użytkownika
Karena
Kompani

Artykuły: 3
Dołączenie: 15 Paź 2004, 16:20

Postprzez Wizun Belgarden » 05 Mar 2005, 20:48

Dzięki wielkie dla wszystkich którzy na mnie głosowali. Pierwsze moje postanowienie: zdejmuję z samego siebie wcześniejszą ekskomunikę (spóźniłem się jeden dzień!) :lol:
Maruderzy którzy nie zdążyli przedstawić zawartości swoich szaf mają czas do końca miesiąca (marca). Potem JA ich będę ścigał :twisted:
Awatar użytkownika
Wizun Belgarden

Dołączenie: 30 Lis 2004, 12:08
Miejscowość: zza siódmej góry

Postprzez Haris » 05 Mar 2005, 21:42

Szczerze mówiąc, jest mi przykro, że pierwsza weryfikacja poszła tak źle. Przez cztery miechy Bracia nie nadgonili minimum stroju, a w tym samym czasie Bracia Służebni potrafili skompletować nawet więcej.

Dodatkowo mały kryzys konstytucyjny. Starszyzna nie może być bez prawa głosu - jako Półbrat.
Goblin strasznie mi przykro, szewc bez butów, a Sukiennik bez sukni. Cóż decyzja podjęta. Proszę Cię o ewentualną pomoc Przemkowi.

Przemku - gratulacje, weź się za nas porządnie. Tak by ludzie nadgonili zaległości, a ci co mają co na grzbiet włożyć, chlubę Bractwu przynosili. Chwała Ci!
"Deus lo vult!"
Awatar użytkownika
Haris
Bractwo

Artykuły: 6
Zdjęcia: 1
Dołączenie: 30 Paź 2004, 18:55
Miejscowość: skądinąd

Postprzez FAZIK » 06 Mar 2005, 10:51

Właśnie sobie uświadomiłem że to konflikt interesów - rzemieślnik wyrabiający stroje będzie je sam sprawdzał i "zapraszał" do kupienia swych własnych przedmiotów.

ps.
To był żart ;). Pamiętaj też o Nas w nowicjacie bo artykuły chyba też będziesz sprawdzał (w sumie to akurat jest trafny wybór z racji Twego zawodu :D )
Life's a game with save and load features disabled.
Awatar użytkownika
FAZIK
Bractwo

Zdjęcia: 29
Dołączenie: 17 Paź 2004, 15:01

Postprzez Wizun Belgarden » 06 Mar 2005, 18:46

Jasne Leszku że się wezmę za garderobę naszych braciszków i siostrzyczek ,ale w granicach rozsądku-nie jestem przecież takim wielkim ortodoksem,ale ganiać za ciuchy będę,i nie będzie zmiłuj :twisted: :twisted: :twisted: Jeśli zaś chodzi o wyroby o których wspomnial Fazik, to nie zamierzam być monopolistą,bo i tak pewnie niedługo zamknę swój warsztat(ale zanim to zrobię,wpierw was trochę wyposażę w to i owo) :lol:
Awatar użytkownika
Wizun Belgarden

Dołączenie: 30 Lis 2004, 12:08
Miejscowość: zza siódmej góry

Postprzez Goblin » 06 Mar 2005, 22:37

Haris napisał(a):Goblin strasznie mi przykro, szewc bez butów, a Sukiennik bez sukni. Cóż decyzja podjęta. Proszę Cię o ewentualną pomoc Przemkowi.

Nie jest mi przykro. Co więcej, jestem zadowolony z konsekwentnego funkcjonowania Bractwa bez tendencji kumoterskich. Poza tym nie urodziłem się w Starszyźnie i nie jestem przyspawany do stołka. Nie ma ludzi niezastąpionych.
W tej chwili moje ścisłe funkcjonowanie w Bractwie stoi pod znakiem zapytania, w związku z czym jestem bardzo zainteresowany poprawką do Reguły w kwestii Kompanów, co, jak sądzę, jest dobrym pomysłem. Ale nie mówmy "hop".
Przemek, moim zdaniem, doskonale da sobie radę, co nie znaczy, że odmawiam współpracy w razie potrzeby.
A Gandalf, cóż, będzie musiał aktualizować stronkę...

The Half-Goblin
<God knows I don't want to be an angel>
Awatar użytkownika
Goblin
Kompani

Dołączenie: 18 Paź 2004, 15:49
Miejscowość: Znikąd

Postprzez Demogorgon » 17 Mar 2005, 14:50

czy w ta sobote jest spotkanie w bibliotece??
Zapraszamy do odwiedzenia profilu
Stowarzyszenie Wspierania Aktywności Lokalnej "Kuźnia Pruska"

https://www.facebook.com/pages/Stowarzyszenie-Wspierania-Aktywno%C5%9Bci-Lokalnej-Ku%C5%BAnia-Pruska/129688153775953
Awatar użytkownika
Demogorgon
Kompani

Dołączenie: 17 Paź 2004, 15:18
Miejscowość: Civitatis Hollandt in Borvssia

Postprzez Gandalf » 18 Mar 2005, 02:07

Oczywiscie, ze jest. Zapraszamy. :D
Awatar użytkownika
Gandalf
Bractwo

Postprzez PAnek » 18 Mar 2005, 08:54

Wszem i wobec oficjalnie oglaszam ze stan zdrowia mego nie pozwala mi na uczestniczenie w owym zgromadzeniu kapitularnym czego odrzalowac nie moge i z wielkim zalem zawiadamiam was bracia moi mili o tej ze sytuacji mojej

innymi slowy chory jestem i nie przyjde

a jesli cos rozpatrzec bedziecie musieli i pod glosowanie to poddacie to niech moje zdanie tak jak i glos moj pokrywac sie bedzie z tym gloszonym przez Harisa (o ile on tez dotrze)

Mroczny PAnek sie nagadal :twisted:
....ADMIN USUNĄŁ PODPIS! ZŁY ADMIN!...
:twisted: PAnek się z nim policzy :twisted:
Zapraszam. :D
1..2...3.... :boks:
Awatar użytkownika
PAnek
Bractwo

Zdjęcia: 0
Dołączenie: 19 Paź 2004, 09:38
Miejscowość: Z mroku nocy

Postprzez Demogorgon » 23 Mar 2005, 22:58

Po ostatnim spotkaniu jestem zasmucony frekwencja jaka panuje na zebraniach i ogolnie tym co sie dziej w bractwie. Mysle ze warto by ustalic, ze powiedzmy co drugie spotkanie jest nauka tanca. A pozatym mozna by wczesniej informowac o sprawach ktore beda na kapitule poruszane, tak aby kazdy mogl sie do tego przygotowac.
Zapraszamy do odwiedzenia profilu
Stowarzyszenie Wspierania Aktywności Lokalnej "Kuźnia Pruska"

https://www.facebook.com/pages/Stowarzyszenie-Wspierania-Aktywno%C5%9Bci-Lokalnej-Ku%C5%BAnia-Pruska/129688153775953
Awatar użytkownika
Demogorgon
Kompani

Dołączenie: 17 Paź 2004, 15:18
Miejscowość: Civitatis Hollandt in Borvssia

PoprzedniaNastępna

Powróć do Słup ogłoszeń

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości